Rifatiye Şehit Emre Mücahit Topal Ortaokulu

Telefon : 0344 5881432
WEB https://rifatiyeortaokulu.meb.k12.tr
Adres : RİFATİYE MAH. BÖĞÜME KÜME EVLERİ NO 60 ANDIRIN / KAHRAMANMARAŞ
VİZYON : Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
MİSYON : Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Saatler : DERS BAŞLANGICI:08.30 DERS BİTİŞ:15.05
Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : RIFATİYE Mahallesi ANDIRIN/KAHRAMANMARAŞ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 21KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : VOLEYBOL VE FUTBOL TURNUVALARINA HER YIL KATILIM SAĞLANMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :